fbpx
referanser og media

Vi er ikke bedre enn utfallet i vår siste sak

Nye og gode resultater

Medhold i alle krav, uten rettssak

Klient hadde kjøpt hus til nærmere 30 MKR, men det var mangler ved boligen. Han nådde frem med alle krav.

Mangler ved brukt bolig

Det manglet avtalt bod, mangler på kjøkkenet og muggproblematikk. Han mottok kr 250 000 i kompensasjon, ny bod, samt at alt annet ble utbedret.
Les mer

Klient vant frem lagmannsretten

En tvist om veirett vedvarte i fire år. Nå kan klient kjøre som han alltid har gjort, uten protester fra naboer.

Hevd om bruksrett til vei

I denne artikkelen forteller vi steg for steg hvordan vi vant frem i saken om veirett. Folkelig og god artikkel.
Les mer

Seier i lagmannsretten

Klient vant en krevende sak om mangler ved nyoppført bolig, mottok en million i prisavslag og erstatning.

Mangler ved ny bolig

Les artikkelen for å finne ut hvordan også du kan vinne frem i din sak - folkelig og enkelt forklart!
Les mer

Seier i retten, alle kostnader dekket

Nabo hevdet å ha rett til store deler av eiendommen til klient. Vi bygde opp en sak ved å gjennomgå alt av historikk, og beviste at hevdsvilkårene ikke var oppfylt.

Full dekning av kostnader

Motparten måtte dekke samtlige av klientens juridiske og fagkyndige kostnader. Det endte med en runde i retten, men klient kom ut av det med et sterkt eiendomsrettslig vern, rett i sine anførsler og alle kostnader dekket.
Les mer

Fikk erstattet utgifter ved skade

Naboen pusset opp i boligen sin, og det medførte at gulvet i klientens bolig sank betydelig. Vi ordnet erstatning for samtlige kostnader, slik at klient fikk utbedret skaden.

Naboens oppussing førte til erstatning

Naboen skulle foreta en rutine-oppussing av sin leilighet, som var boligen under klientens bolig. Her ble bærende elementer fjernet, og klientens bolig fikk svekket gulv. Det ene rommet var ubrukelig. Vi fikk dekket flere hundretusen til utbedring, slik at klienten ikke led et tap.
Les mer

Avslag på flere hundretusen

Klient hadde bygd ny bolig til ca 15 MKR. Det ble avdekket feil og mangler. Klient ønsket ikke å ta ut stevning. Vi forhandlet frem en walk in-closet til ca kr 250 000, vederlagsfritt.

Mangler ved ny bolig

Ønsker du å gå unngå retten, men likevel få det du har krav på? Les hvordan vi fikk til en kreativ løsning i vår sak - kanskje kan du bruke deg av vår fremgangsmåte?
Les mer

Vi blir ofte kontaktet av media

Finansavisen 2021 - omtale om vårt kontor og kåring

I en omtale om yngre partnere ble grunnlegger Aki Viitala rangert som nr. 2 i Norge. Hvert år innhenter Finansavisen omsetningstall for samtlige advokater (partnere) i landet, og rangerer/omtaler disse.

JUS Bilag 31.12.2021

Hyggelig omtale om adv. Aki Viitalas fremoverlente og digitalt fremtidsrettede virksomhet. Dette ble gjort i forbindelse med publisering av omsetningstall for landets partnere i 2022.

Nettavisen omtalte en seier for vår klient

I løpet av to uker fikk vår klient medhold i et at budet var bindende og at vår klient (selger) fikk kr 500 000 mer. Avtalen skal holdes, og i denne artikkelen fortalte vi hvordan vi løste saken raskt og effektivt for klient.

Nettavisen juli 2021

Det var gitt et bindende bud, men kjøper/budgiver ønsket seg ut av avtalen. Advokat Aki Viitala forhandlet saken og naglet fast kjøpers forpliktelser. På to uker fikk selger kr 500 000 mer på konto.

Artikkel i iTromsø - råd til uheldige boligkjøpere

Her ble eiendomsadvokat Aki Viitala kontaktet av iTromsø og andre aviser i nord om en betent eiendomskrangel, hvor vedkommende ikke fikk drømmehuset, da selger valgte et annet bud.

iTromsø 2022

Artikkelen ble skrevet for å dele ut mest mulig informasjon i forbindelse med en kjip situasjon for kjøper - som mange kan havne i. Vi forsøker å dele ut gode og universelle råd, slik at flest mulig er rustet til å håndtere lignende situasjoner selv.

Nettavisen - naturkatastrofer

Eiendomsadvokat Aki Viitala ble hyppig kontaktet under det katastrofale Gjedrum-skredet. I artikkelen, på Youtube og andre steder delte adv. Viitala ut informasjon om hva som bør og må gjøres i sånne situasjoner.

Nettavisen januar 2021

Artikkelen ble skrevet for å dele ut mest mulig informasjon i forbindelse med et tragisk tilfelle. Det ble ytt mange timer med pro bono-bistand i de kommende månedene.

Finansavisen 2020 - omtale og kåring

I en omtale om yngre partnere ble grunnlegger Aki Viitala rangert som nr. 8 i Norge. Hvert år innhenter Finansavisen omsetningstall for samtlige advokater (partnere) i landet, og rangerer/omtaler disse.

JUS Bilag 4/2020

Adv. Aki Viitalas satsing ble kommentert med publisering av omsetningstall for landets partnere i 2022, hvor Aki var topp 10 for partnere under 35 år i landet.

Estate omtalte seier i Høyesterett

Eiendomsadvokat Aki Viitala jobber mye med tomtefeste, og var som ansatt hos tidligere arbeidsgiver sentral i en seier i Høyesterett, som ble omtalt av Estate Media. Seieren var viktig for flere hundretusen festere.

Estate-artikkel

Adv. Aki Viitala bistod en forening som var fester og leide grunn hos Norges største grunneier. En tvist som hadde vedvart i et tiår endte med seier i Høyesterett. Klient fikk dekket sakskostnader, medhold i alle sine krav og saken bidro til en viktig avklaring om lovtolkning.

Her er noen av våre publikasjoner

Eurojuris Informerer - entreprise

Eiendomsadvokat Aki Viitala ble forespurt om å bidra til Eurojuris' fagblad. Han og en kollega bidro med en artikkel om entreprise. I denne artikkelen redegjorde vi for hvordan man overtar et kontraktsarbeid

Eurojuris Informerer - entreprise

Eurojuris er et Norges største advokatnettverk med over 250 advokater fordelt på 17 kontorer langs hele landet. Eurojuris Informerer -bladet blir distribuert i store opplag til våre klienter, samarbeidspartnere og øvrige aktører.

Eurojuris Informerer - fast eiendom

Eurojuris er et Norges største advokatnettverk med over 250 advokater fordelt på 17 kontorer langs hele landet. Eurojuris Informerer -bladet blir distribuert i store opplag til våre klienter og samarbeidspartnere.

Eurojuris-fagblad

Denne artikkelen ble distribuert både fysisk og digitalt i store opplag til aktører innen fast eiendom, samt våre klienter. Våre eiendomsadvokater bidrar jevnlig til ulike fagmagasiner.

Håndbok om kontrakter for en forening

Advokat Aki Viitala er også en musiker, og ble i den forbindelse hyret inn til å bidra til en håndbok om kontrakter for Norges største musikerforeninger. Bladet ble distribuert til foreningens over 5000 medlemmer.

Ny bok allerede på vei

Foreningen gjentok suksessen, og en ny bok er allerede under arbeid. Også i dette opplaget bidro advokat Aki Viitala med bransjekunnskap og juridisk rådgivning

Disse stoler på oss, og vi på dem

Vi er aktive på sosiale medier

Avtal en strategisamtale med erfaren advokat - 45 minutter vederlagsfritt!

Reklamasjonsportalen.no

Nettsiden er drevet av advokat Aki Johannes Viitala, som er partner i Advokatfirmaet Nova DA. Advokat Viitala er ansvarlig for innholdet og svar.

Nova er tilknyttet Norges største advokatnettverk, Eurojuris, med tilgang til 280 (+) advokater fordelt på 18 kontorer. Eurojuris-tilknyttede advokater er ikke forpliktet til å påta seg saker fra Reklamasjonsportalen. 

 

Post- og besøksadresse

Besøksadresse:
Advokatfirmaet Nova DA 
Roald Amundsens gate 6, 0160 OSLO

Postadresse: 
Advokatfirmaet Nova DA
Postboks 1807 Vika, 0123 OSLO
Org.nr. 874 354 562

Åpningstider: 
Mandag – fredag: kl 08-20 

Kontaktinformasjon

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Les mer om personvern på vår personvernside. Les mer