fbpx

Hva med en VEDERLAGSFRI strategisamtale?

I en strategisamtale får du dette:

# 1 Du får vite om du har en sak - vi analyserer kravet

# 2 Du mottar en konkret plan for å vinne frem med ditt krav

# 3 Du mottar en vederlagsfri rettshjelpsdekningssøknad

2019

Advokatfirmaet Nova hadde landets nest største prosentvise vekst i 2019. Kåret av Finansavisen.

2020

Advokatfirmaet Nova hadde landets tiende største prosentvise vekst i 2020. Kåret av Finansavisen.

5*

Vi lever av å levere det beste juridiske håndverket. Det kaller vi yrkesstolthet. Vi har mottatt 5* på alle sosiale medier.

Send inn skjemaet og få hjelp idag

Kontakt oss idag - vi svarer innen 29 min

E-post

ajv@novalaw.no

Ring for umiddelbar hjelp

+47 416 50 321

Lurer du på hva våre klienter tenker om oss?

La våre anmeldelser legge fakta på bordet

Anmeldelser på Google

Anmeldelser på nettsiden

Børre
BørrePensjonert entreprenør
Les mer
"Takk så langt for din uvurdelige hjelp til en løsning." (Sendt 6. februar 2020)
Svein-Erik
Svein-ErikLykkelig klient
Les mer
"Jeg trengte litt mer fart i en byggesak enn hva jeg fikk gjennom min opprinnelige advokat. Byttet derfor til Nova. Aki hadde den energien jeg trengte for å få avsluttet en sak som på det tidspunktet hadde pågått i 2 år. Jeg slet med å få løst en byggesak der boligen vår ble påført skade som følge av naboens utbedring av egen bolig. Vi bodde i en horisontal delt bolig. Det ble revet en bærevegg i underetasjen uten at det ble benyttet støtte til tak. Dette førte til skjeve gulv og tak i vår bolig. Resultatet ble at naboen dekket kostnadene med utbedring av hele skaden. Bistand og oppfølging fra Aki og hans team har vært upåklagelig. Selv etter at saken på papiret ble løst, har de ved jevne mellomrom sendt mail for å kartlegge status i utbedringen samt høre vår mening om prosessen. De har fulgt prosessen tett fra start til mål og litt etter".
Jarmo
JarmoCEO for en eiendomsselskap som omsetter for en halv milliard
Les mer
"Hei Aki, og stor takk for en utmerket jobb. Dere er profesjonelle, og det var beroligende å se på deres arbeid i retten." (Oversatt tilbakemelding fra klient sendt 16. mars 2020 etter 10 dager i rettslig prosess)
A og T
A og TUheldige oppussere, fornøyde klienter
Les mer
"Vi har endelig mottatt pengene våre fra [motpart], og takker for den gode hjelpen vi fikk fra dere ....TAKK :-D" (Sendt pr. e-post 9. desember 2019)
Previous
Next
Eiendomsadvokat

mannen som står bak en digital innovasjon

Møt Aki Johannes Viitala

«Jeg har siden 2014 observert og studert ulike bransjer mtp. deres saksbehandling. Advokatbransjen henger etter, og advokater generelt jobber for tregt med utarbeidelse av dokumenter. Det er noe vi har tatt tak i. Vi har en innovativ og unik digital tilnærming til våre klienters problemer. Dette handler i stor grad om automasjonsverktøy og kunstig intelligens, noe de fleste advokater er dårlige på. Våre klienter er stadig overrasket over hvor effektivt vi håndterer sakene».

Disse stoler på oss, og vi på dem

NHO logo
Eurojuris Norge logo

Reklamasjonsportalen.no

Nettsiden er drevet av advokat Aki Johannes Viitala, som er partner i Advokatfirmaet Nova DA. Advokat Viitala er ansvarlig for innholdet

Nova er tilknyttet Norges største advokatnettverk, Eurojuris, med tilgang til 280 (+) advokater fordelt på 18 kontorer. Eurojuris-tilknyttede advokater er ikke forpliktet til å påta seg saker fra Reklamasjonsportalen. 

Post- og besøksadresse

Besøksadresse:
Advokatfirmaet Nova DA 
Roald Amundsens gate 6, 0160 OSLO

Postadresse: 
Advokatfirmaet Nova DA
Postboks 1807 Vika, 0123 OSLO. 
Org.nr. 874 354 562

Åpningstider: 
Mandag – fredag: kl 08-20

 

 

Kontaktinformasjon

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle